Széchenyi 2020

Pályázat Pályázat

A kedvezményezett neve: Polytech Industrie Kft.

A projekt címe: Kapacitás bővítés a POLYTECH INDUSTRIE Kft. fertőszentmiklósi telephelyén

A szerződött támogatás összege: 50 000 000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 27,02%

A projekt tartalmának bemutatása:

A géppark az extrudált termékek esetében komplett gyártásra alkalmas, azonban helyenként a teljesítmény növelése, és a minőség javítása érdekében új eszközökre és gépekre van szükség. Ilyen például az új extrudálógépsor, mely lehetővé teszi a társaság számára, hogy az elektronikai iparban használatos kis átmérőjű csöveket is tudjon gyártani.

Az egyik fő cél a meglévő kapacitások növelése, illetve modernizálása, új, az elektronikai iparban használatos csövek termelési feltételeinek megteremtése, ezzel növelve a gépek teljesítményét, illetve hatékonyságát. A növekvő piaci igények szükségessé teszik, hogy a vállalat a gépparkot folyamatosan modernizálja, eleget téve a növekvő minőségi elvárásoknak.

Ennek keretében beszerzésre kerül egy a mai modern kor igényeinek mindenben eleget tevő falvastagságmérő készülék. Ez a legyártott csövek minőségi vizsgálatát teszi lehetővé, mellyel kiszervezés nélkül, saját maga tudja a társaság a csöveket megvizsgálni, ezzel megvalósul a társaság partnerei számára kiemelkedően fontos minőségi termék visszakövethetősége.

A projekt során beszerzésre kerül egy extruder, mely kisebb átmérőjű csövek gyártására is alkalmas, így eleget téve az elektronikai iparból érkező vevői igényeknek.

Az extruderhez kapcsolódóan kerül beszerzésre egy kötegelő gép, mely a mikrocsövek kötegelését végzi el. 

A legyártott termékek gyors, és takarékos szállítható formába tételét szolgálja a csőtároló, és a csévélő gépsor.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018. 09. 30.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00583
Kedvezményezett neve: POLYTECH INDUSTRIE Kft.

Projekt címe: Kapacitás bővítés a Polytech Industrie Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 49 086 337 Ft

Támogatás mértéke: 45 %

Projekt tartalmának bemutatása: Társaságunk főtevékenysége a „Műanyag lap, lemez, fólia, cső, profil gyártása” kapacitás bővítéséhez nélkülözhetetlen húzógép, co-extruder, csőgyártó fej, és gyártó eszközök beszerzését valósítja meg. A minőségi és mennyiségi növekedést eredményező pályázati projekt jelentős exportpotenciállal ruházza fel a POLYTECH INDUSTRIE Kft-t.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2016.02.02

Projektazonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00083